• Levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 75,00
  • Goede service

Over mij

 

Mijn huis, mijn plekje…

Ja, wie is nu eigenlijk Roelie?

Mijn geboortehuis stond in Doornspijk, een zomerhuisje achter de manufacturenwinkel van mijn oma en opa. Mijn vader is begonnen in de mode en mijn moeder was coupeuse en naaide voor iedereen uit de de buurt de mooiste creaties, zelfs trouwjaponnen! Zodoende kwam ik bijna vanzelf ook in de mode terecht, eerst in de jeanszaak van mijn ouders en later bij allerlei andere modewinkels.

En dan volgt het bekende ritueel: huisje boompje beestje. Ik ben ondertussen moeder van drie volwassen kinderen, een stoere lieve zoon en twee lieve mooie dochters.   En die kinderen hebben heel wat verschillende woonkamers meegemaakt. Altijd was ik bezig met veranderen en herinrichten. Gewoon omdat ik dat super leuk vond om te doen. Nu woon ik samen met een hele lieve man die mij aanmoedigt en steunt bij alle leuke plannen die ik maak. We hebben een eigenwijze Cocker Spaniel en samen genieten wij van de mooie omgeving waar we wonen en staan we volop in het leven.

Bij mijn laatste baan in een stijlvolle damesmodezaak ging mijn interesse steeds meer uit naar het etaleren en presenteren van de etalages en winkelruimte. Ik hou van mooie spullen, decoreren en stylen. Na heel veel jaren in de mode te hebben gewerkt besloot ik om van mijn liefde voor interieur mijn beroep te maken. Ik heb daarvoor een cursus gevolgd maar ben vooral ook afgegaan op mijn gevoel.  Met mijn interieuradvies en stylingtips heb ik inmiddels al veel mensen blij gemaakt.

Dus nu ga ik mijn droom achterna en ik hoop met die passie nog veel meer mensen blij te maken!

Jouw huis, jouw plekje…

Als je thuiskomt, moet je écht thuiskomen. Wil je wat anders, maar weet je niet hoe of wat? Geen inspiratie of geen idee waar je kan beginnen? Een andere kleur op de muur of een nieuw behang kan al een groot verschil maken. Afgaande op jouw wensen maak ik na een persoonlijk gesprek een style advies op, met goede stylingtips en eigentijdse woondecoraties die van jouw huis een thuis maken.

Door het gebruik van mooie woonaccessoires,  stoer, trendy en stijlvol, weet ik jouw huis net dat beetje extra sfeer te geven. Natuurlijk gecombineerd met jouw persoonlijke spullen die voor jou een belangrijke plek in je leefwereld hebben.

In de winkel kan je lekker rond kijken en kunnen we samen iets moois uitzoeken.

 

Mail of bel mij en ik help je graag op weg!