• Trendy woonartikelen
  • Stijlvolle sfeermakers
  • Cadeaubonnen ook beschikbaar

Dromen komen uit…

4 december 2017 Blog

December, dus een blog over sinterklaas, kerst en oud & nieuw…. nee en ik vertel je zo waarom. Iedereen is druk met de voorbereiding voor de mooiste tijd van het jaar. Kadootjes kopen, het in huis gezellig maken met mooie woonaccessoires en de kerstboom. De tijd van buiten vroeg donker en lichtjes in huis.

 

Maar voor mij zijn er hele andere dingen die mij bezighouden, want ik ga een winkel openen begin 2018!
Na een jaar van de website op zetten, leuke markt verkopen en styling opdrachten krijg ik de kans om een winkel te gaan beginnen. Het persoonlijk contact met de mensen vind ik erg fijn en dat miste ik thuis achter mijn laptop. Samen met Anton ben ik nu heerlijke plannen aan het maken. We zijn al op inkoop geweest en gaan natuurlijk in januari en februari de beurzen bezoeken om ons te oriënteren op de nieuwste trends.

Hieronder laat ik een alvast een klein gedeelte van de merken zien die ik ga verkopen. En natuurlijk houd ik jullie op de hoogte en hoop ik jullie in het nieuwe jaar in de winkel te mogen begroeten.

Dassie Artisan

Fairtrade

Elk product is handgemaakt door getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele vaardigheden en technieken onder goede arbeidsomstandigheden. Dat zorgt voor een prachtige, unieke én fairtrade collectie.

                              

 

Madam Stoltz

Pernille Stoltz en haar man Peter Bundgaard wonen op het Deense eiland Bornholm en runnen vanuit daar al meer dan 15 jaar het merk Madam Stoltz. Madam Stoltz; een merk met een Scandinavische stijl waar ik helemaal blij van wordt. De mooie, kwalitatieve producten worden in Denemarken ontworpen en vervaardigt door de vakkundige Indiase mensen die zij persoonlijk heeft ontmoet en haar hebben geinspireerd tijdens haar reizen. Een prachtige collectie unieke artikelen is het resultaat en inmiddels is Madam Stoltz een wereldwijd gewaardeerd bedrijf met een schitterende collectie interieurartikelen. Een deel van het uitgebreide assortiment woonaccessoires, woontextiel, verlichting en kleinmeubelen vind je straks bij mij in de winkel.

 

Deel deze blog: