• Levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 75,00
  • Goede service

Interieuradvies

Direct mondeling interieuradvies bij jou thuis!

Interieuradvies van Roelie, hoe werkt dat nou eigenlijk? Een eerste keer kom ik bij je thuis en moeten we elkaar een beetje leren kennen. Tijdens ons gesprek van ongeveer een uurtje geef ik antwoord op de vragen die je hebt. Dit kan gaan over de sfeer, de indeling en de kleur van de ruimte die jij voor ogen hebt. Samen komen we er achter wat jou wel en niet aanspreekt. Ik maak ook foto’s van het huidige interieur.

Na ons eerste gesprek ga ik het thuis verder uitwerken en kom ik nog een keer bij jou langs met eventueel al wat woonaccessoires en indien nodig voorbeelden van kleurinspiratie (behang of verf). Ook kan ik je adviseren door eventueel een moodboard te maken. Pinterest is bijvoorbeeld een mooi medium wat we kunnen gebruiken om passende voorbeelden te zoeken en inspiratie op te doen.

Mijn interieuradvies kan je helpen om je interieur af te maken of een nieuwe frisse look te geven. Het advies geeft je een eerste aanzet om te laten zien hoe het (ook) anders kan. Pas wanneer jij je helemaal prettig voelt bij mijn advies, kom ik het geheel op afspraak restylen en heb jij nog heel lang plezier van je nieuwe inrichting!

De kosten voor een advies zijn 35,00 euro per uur. Gebruik je woonaccessoires uit mijn webshop of mijn winkel dan ontvang je daar 10% korting op. Wil je een schilder/behanger inhuren dan kan ik dat voor je regelen. Ik werk samen met Draaisma Schilderwerken uit Nunspeet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op via info@roeliewonen.nl of bel naar 0620207703!