• Trendy woonartikelen
  • Stijlvolle sfeermakers
  • Cadeaubonnen ook beschikbaar

Merken

Madam Stoltz

Madam Stoltz is Scandinavisch wonen met een vleugje India , het motto van het merk is volgens eigenaresse Pernille Stoltz ‘home sweet home’ en niets is minder waar. Je voelt je tussen de eigentijdse woonaccessoires en kleine meubelen al snel helemaal thuis.

Urban Nature Culture

Geef je interieur een update met de trendy woonartikelen van Urban Nature Culture. Dit Amsterdamse merk weet als geen ander exotische invloeden van over de hele wereld te combineren met een eigentijds, stedelijk ontwerp. Er wordt veel gebruikgemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Gusta

Omvat stijlvolle sfeermakers om het interieur warm en gezellig te maken. Fris je huis op met luxe geuren en trendy accessoires en maak van iedere ruimte in je huis een beleving. Vier dat je thuis bent, geniet en Celebrate the day!

Zoedt

Zoedt richt zich op papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu. Zoedt werkt veel plezier samen met zorgboerderij Hof van Windesheim.

Jots

Basic, stoer en mooi door eenvoud… Dat is de uitstraling van Jots! De ontwerpen zijn basic en stoer in zwart wit en mooie vergrijsde tinten…

Be Pure Home

BePureHome staat voor stoer, puur en basic met een design-twist. De collectie bestaat uit prachtige kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren past BePureHome in ieder interieur.

De BePureHome producten worden niet alleen gemaakt in landen als India, China en Indonesië maar veel meubelen komen ook uit de eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture, met 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubelen!