• Trendy woonartikelen
  • Stijlvolle sfeermakers
  • Cadeaubonnen ook beschikbaar

Merken

Madam Stoltz

Madam Stoltz is Scandinavisch wonen met een vleugje India , het motto van het merk is volgens eigenaresse Pernille Stoltz ‘home sweet home’ en niets is minder waar. Je voelt je tussen de eigentijdse woonaccessoires en kleine meubelen al snel helemaal thuis.

Urban Nature Culture

Geef je interieur een update met de trendy woonartikelen van Urban Nature Culture. Dit Amsterdamse merk weet als geen ander exotische invloeden van over de hele wereld te combineren met een eigentijds, stedelijk ontwerp. Er wordt veel gebruikgemaakt van natuurlijke of gerecyclede materialen.

Gusta

Omvat stijlvolle sfeermakers om het interieur warm en gezellig te maken. Fris je huis op met luxe geuren en trendy accessoires en maak van iedere ruimte in je huis een beleving. Vier dat je thuis bent, geniet en Celebrate the day!

Zoedt

Zoedt richt zich op papierwaren, wonen en lifestyle. De producten van Zoedt zijn zwart/wit, basic en mooi in eenvoud. De producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en met aandacht voor het milieu. Zoedt werkt veel plezier samen met zorgboerderij Hof van Windesheim.

Pandlabel

Leuke, hippe ansichtkaarten en posters. Tevens ontwerper van de citymap van Nunspeet

Jots

Basic, stoer en mooi door eenvoud… Dat is de uitstraling van Jots! De ontwerpen zijn basic en stoer in zwart wit en mooie vergrijsde tinten…

Leeff

Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten die verrassen en inspireren. Die net even anders zijn en ons een glimlach of een warm gevoel bezorgen. Wij van Leeff hebben passie voor het leven. Een leven wat zich vooral in ons huis afspeelt, in een omgeving waarin we ons thuis voelen.

Dassie Artisan

Het bijzondere merk Dassie Artisan is afkomstig uit Engeland en combineert passie voor design met maatschappelijke betrokkenheid. Elk product is handgemaakt door getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden waarbij gebruik wordt gemaakt van traditionele vaardigheden en technieken onder goede arbeidsomstandigheden. Dat zorgt voor een prachtige, unieke én fairtrade collectie.

Mijn Stijl

Van een geurkaars tot zeep, van roomspray tot een wasmand, de collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! We proberen, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.