• Trendy woonartikelen
  • Stijlvolle sfeermakers
  • Cadeaubonnen ook beschikbaar

Over mij

Mijn droom, mijn winkel,

Ja, wie is nu eigenlijk Roelie?

Mijn geboortehuis stond in Doornspijk, een zomerhuisje achter de manufacturenwinkel van mijn oma en opa. Mijn vader is begonnen in de mode en mijn moeder was coupeuse en naaide voor iedereen uit de de buurt de mooiste creaties, zelfs trouwjaponnen! Zodoende kwam ik bijna vanzelf ook in de mode terecht, eerst in de jeanszaak van mijn ouders en later bij allerlei andere modewinkels.

En dan volgt het bekende ritueel: huisje boompje beestje. Ik ben ondertussen moeder van drie volwassen kinderen, een stoere lieve zoon en twee lieve mooie dochters.  En die kinderen hebben heel wat verschillende woonkamers meegemaakt. Altijd was ik bezig met veranderen en herinrichten. Gewoon omdat ik dat super leuk vond om te doen. Nu woon ik samen met een hele lieve man die mij aanmoedigt en steunt bij alle leuke plannen die ik maak. We hebben een eigenwijze Cocker Spaniel en samen genieten wij van de mooie omgeving waar we wonen en staan we volop in het leven.

Bij mijn laatste baan in een stijlvolle damesmodezaak ging mijn interesse steeds meer uit naar het etaleren en presenteren van de etalages en winkelruimte. Ik hou van mooie spullen, decoreren en stylen. Na heel veel jaren in de mode te hebben gewerkt besloot ik om van mijn liefde voor interieur mijn beroep te maken. Na een jaar van de website maken, op markten staan en stylingadviezen bij de mensen thuis geven begon het toch te kriebelen…misschien een eigen winkel?!
Dus toen er een winkelpandje vrij kwam begin 2018 was de keus snel gemaakt. Na een maand van klussen en inkopen kon op 1 februari de deur open voor het publiek.

Een winkel met mooie woonaccessoires van merken die nog niet in Nunspeet te koop zijn, leuke kado artikelen, ansichtkaarten en hippe stationary.

Kortom een winkel waar je even lekker kan rondneuzen, inspiratie opdoen, advies mee krijgt over het stylen van je huis en waar je kadootjes mooi worden ingepakt.